AV. CARMEN TUFARIU

Background

Avocat Carmen Tufariu, partener coordonator al Societăţii Civile de Avocaţi „Ligia Cătuna şi Asociaţii”, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Tibiscus din Timișoara şi a dobândit calitatea de avocat în anul 2001, exercitând până în prezent „această profesie” în cadrul Baroului Timiş.

Dna avocat Carmen Tufariu a absolvit studii aprofundate postuniversitare în domeniul științelor penale organizate de Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, precum și cursurile masteratului în Drept comunitar și integrare europeană, organizat în cadrul Universității Tibiscus Timișoara.

Este coordonatorul echipei de litiganţi din cadrul Societăţii Civile de Avocaţi „Ligia Cătuna şi Asociaţii”, deţinând o experienţă bogată în reprezentarea intereselor clienţilor în faţa instanţelor de judecată şi a celor arbitrale.

A participat la numeroase conferinţe internaţionale, seminarii şi simpozioane de specialitate, precum şi la cursuri de specializare sub egida Uniunii Europene.

Interviu

www.juridice.ro – Nu angajăm cauze în care nu credem.

publicaţii

Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, Sinteze şi grile

Ed. Universul Juridic, Bucureşti, 2012, 2014, 2015, 2016

Experienţă profesională în domeniile

Drept fiscal

Drept administrativ

Drept comercial

Dreptul familiei

Limbi străine

Limba engleză

E-mail

av.carmen.tufariu@lawoffice.ro

Acest website a fost conceput doar în scopuri informative. Prin accesarea lui nu se stabilește o relație client-avocat.
Pentru relații suplimentare contactați-ne direct. Reproducerea informațiilor fără acordul nostru este interzisă.