AV. TEODORA ELENA BLIDARIU

Background

Avocat Teodora Blidariu, partener coordonator al Societăţii Civile de Avocaţi „Ligia Cătuna şi Asociaţii”, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi a dobândit calitatea de avocat în anul 2005, exercitând până în prezent această profesie în cadrul Baroului Timiş.

Avocat Teodora Blidariu deține diploma de masterat în Dreptul Afacerilor, al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Coordonează departamentul de consultanță juridică al Societății Civile de Avocați “Ligia Cătuna și Asociații”, precum și departamentul relațiilor cu colaboratorii străini, deținând o bogată experiență în domeniul societar, al contractelor și al consultanței juridice aferente acestor domenii.

A participat la numeroase congrese internaționale și la cursuri de specializare sub egida Uniunii Europene, organizate de UIA (Union Internationale des Avocats) și de AEA (International Lawyers Network).

Interviu

www.juridice.ro – Clienții să înțeleagă cât e de important să apelezi la un avocat înainte de a acționa, înainte de a semna un contract, și nu doar după.

publicaţii

Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, Sinteze şi grile

Ed. Universul Juridic, Bucureşti, 2012, 2014, 2015, 2016


Experienţă profesională în domeniile

Drept societar

Contracte comerciale

Contracte de antrepriză în construcţii

Drept imobiliar

Limbi străine

Limba engleză

Limba franceză

Limba italiană

E-mail

av.teodora.blidariu@lawoffice.ro

Acest website a fost conceput doar în scopuri informative. Prin accesarea lui nu se stabilește o relație client-avocat.
Pentru relații suplimentare contactați-ne direct. Reproducerea informațiilor fără acordul nostru este interzisă.